Lassersdatabank

Het verlengen van lascertificaten is ons vak!

Iedere  gekwalificeerde lasser moet elk half jaar een rapportage van onderzoek overleggen.
Onder deze voorwaarde kan na twee jaar, de Lasserkwalificatie wederom voor een periode van twee jaar worden verlengd (EN 9606-1) .TSH Vakopleidingen beheert voor veel lassers de geldigheid van de certificaten.

Deze lassers, of de bedrijven waar deze lassers in dienst zijn krijgen een maand voor het verstrijken van de geldigheid een bericht dat het certificaat verlengt dient te worden
Heeft u zelf NDO rapportage beschikbaar dan kan TSH het certificaat voor u verlengen.
Mist u NDO? Dan kunt u op ons lasopleidingscentrum, waarbij deskundige begeleiding aanwezig is, komen lassen. TSH regelt dan de NDO en de verlenging voor u.

Via de online lassersdatabank van TSH Vakopleidingen kunt u vervolgens  online uw lascertificaten inzien en downloaden.
Daarnaast kan TSH  u adviseren over de geldigheidsgebieden van uw lascertificaten.

Het beheren van de lascertificaten via de lassersdatabank van TSH biedt u de volgende voordelen:

  • 24/7 beschikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw lascertificaten en de status van deze certificaten inzien.
  • Tijdig bericht van verlenging: Altijd op de hoogte zijn wanneer u toe bent aan verlenging? TSH stuurt u één maand van te voren een bericht dat een certificaat toe is aan verlenging.
  • Overzicht van al uw certificaten: Nooit meer op zoek naar dat ene certificaat. Dankzij de Lassersdatabank is het nu mogelijk om al uw certificaten op één plek weg te zetten. Waar ter wereld u ook bent, met een werkende internetverbinding kunt u overal inloggen!
  • Deskundig advies: Wanneer u een vraag heeft of er is iets niet helemaal duidelijk, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met TSH . Wij zijn u graag van dienst.
Impressie Lassersdatabank
Inloggen Lassersdatabank

Wit u meer weten? Bel gerust met TSH Vakopleidingen op telefoonnummer 0591-669399 of vraag informatie aan via info@tshvakopleidingen.nl


 

 				

Nieuws

29 april 2019

Meesterlasser worden? Wij helpen je graag een handje mee!

Beste lasser, heb jij onlangs via TSH Vakopleidingen je las diploma op niveau 3 gehaald? Door het behalen van dit diploma heb...

Lees meer

Nieuws

24 april 2019

IWT PRACTICUM BIJ LINDE GAS

Ter ondersteuning van de theorielessen IWT organiseert TSH diverse practica op locatie. Zo zijn er de afgelopen maand demonstraties gegeven bij...

Lees meer

Nieuws

1 mei 2017

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektrotechniek en Lastechniek.

Lees meer

Onze referenties