PBM, gereedschap & kleding

Een goede vakman heeft goed gereedschap! Dat geldt natuurlijk ook voor leerling monteurs. Veiligheid Veiligheid staat voorop in ons vak! Dus...

Werken en Leren elektrotechniek (BBL-trajecten)

Werken en leren in de elektrotechniek. Wij bieden Leerwerkplekken (BBL) aan in de technische sector. Wil jij aan de slag in de techniek en tegelijkertijd je vakdiploma halen? Dat kan bij TSH Vakopleidingen. Dé vak opleider van Noord-Nederland.

Werken en Leren elektrotechniek, het traject

Werk jij graag met je handen? En wil je een boeiend vak leren in de praktijk? Misschien is het vak van elektromonteur dan wat voor jou! In samenwerking met het Drenthe College en diverse installateurs leiden wij elektromonteurs op. Tijdens de BBL-opleiding ga je direct bezig in de praktijk bij een technisch bedrijf in de regio. Vier dagen per week werk je bij een installateur of in onze werkplaats, de vijfde dag ga je naar het Drenthe College voor de theorielessen.

Werken en leren elektrotechniek bij TSH

Elektrotechniek kom je overal tegen

Elektrotechniek is overal, bijna alles wat we gebruiken heeft stroom nodig. En dit wordt alleen maar meer in de toekomst. Om de opgewekte stroom van de elektriciteitscentrales naar de fabrieken, machines, kantoren en huizen te krijgen hebben we elektrotechnici nodig. Het werk van een elektrotechnicus kan bestaan uit de aanleg van elektrische systemen of het trekken en aansluiten van datakabels in kantoren maar ook het aanleggen of onderhouden van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

BBL-opleiding met baangarantie

De eerste periode van je opleiding krijg je veel praktijktraining in onze werkplaats. Wij leren je de basisvaardigheden van het elektrovak zoals het aanleggen van kabel en buisinstallaties, tekening lezen, motorschakelingen, installeren van groepenkasten etc. Als je dat goed beheerst gaat TSH op zoek naar een installateur waar je vervolgens verder aan het werk gaat. Je bent dan in dienst bij TSH en je wordt verder begeleid door de instructeurs van TSH.

BBL-opleidingen die je kunt volgen bij TSH

Als je een opleiding in de elektrotechniek gevolgd hebt, dan kun je bijvoorbeeld elektromonteur, monteur eerste elektro of installatietechnicus worden. De functie hangt af van het niveau van je opleiding. De BBL-opleidingen die je bij TSH kunt volgen zijn:
– Monteur Elektrotechnische Installaties BBL 2
– Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties BBL3

Meer informatie aanvragen!

Lees HIER hoe Mark zich liet omscholen tot elektromonteur en hoe hij direct na het behalen van zijn diploma een baan kreeg bij eén van de grootste Elektra bedrijven uit de regio!

 

Meer informatie over Werken en Leren elektrotechniek (BBL-trajecten)

Wij verwerken uw gegevens volgens onze privacyverklaring.

Nieuws

29 april 2019

Meesterlasser worden? Wij helpen je graag een handje mee!

Beste lasser, heb jij onlangs via TSH Vakopleidingen je las diploma op niveau 3 gehaald? Door het behalen van dit diploma heb...

Lees meer

Nieuws

24 april 2019

IWT PRACTICUM BIJ LINDE GAS

Ter ondersteuning van de theorielessen IWT organiseert TSH diverse practica op locatie. Zo zijn er de afgelopen maand demonstraties gegeven bij...

Lees meer

Nieuws

1 mei 2017

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektrotechniek en Lastechniek.

Lees meer

Onze referenties