PBM, gereedschap & kleding

Een goede vakman heeft goed gereedschap! Dat geldt natuurlijk ook voor leerling monteurs. Veiligheid Veiligheid staat voorop in ons vak! Dus...

Werken en Leren elektrotechniek (BBL-trajecten)

Werken en leren in de elektrotechniek. Wij bieden Leerwerkplekken (BBL) aan in de technische sector. Wil jij aan de slag in de techniek en tegelijkertijd je vakdiploma halen? Dat kan bij TSH Vakopleidingen. Dé vak opleider van Noord-Nederland.

Werken en Leren elektrotechniek, het traject

Werk jij graag met je handen? En wil je een boeiend vak leren in de praktijk? Misschien is het vak van elektromonteur dan wat voor jou! In samenwerking met het Drenthe College en diverse installateurs leiden wij elektromonteurs op. Tijdens de BBL-opleiding ga je direct bezig in de praktijk bij een technisch bedrijf in de regio. Vier dagen per week werk je bij een installateur of in onze werkplaats, de vijfde dag ga je naar het Drenthe College voor de theorielessen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan kun je 5 dagen per week werken en de theorielessen volg je dan in de avonduren.

Werken en leren elektrotechniek bij TSH

Elektrotechniek kom je overal tegen

Elektrotechniek is overal, bijna alles wat we gebruiken heeft stroom nodig. En dit wordt alleen maar meer in de toekomst. Om de opgewekte stroom van de elektriciteitscentrales naar de fabrieken, machines, kantoren en huizen te krijgen hebben we elektrotechnici nodig. Het werk van een elektrotechnicus kan bestaan uit de aanleg van elektrische systemen of het trekken en aansluiten van datakabels in kantoren maar ook het aanleggen of onderhouden van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

BBL-opleiding met baangarantie

De eerste periode van je opleiding krijg je veel praktijktraining in onze werkplaats. Wij leren je de basisvaardigheden van het elektrovak zoals het aanleggen van kabel en buisinstallaties, tekening lezen, motorschakelingen, installeren van groepenkasten etc. Als je dat goed beheerst gaat TSH op zoek naar een installateur waar je vervolgens verder aan het werk gaat. Je bent dan in dienst bij TSH en je wordt verder begeleid door de instructeurs van TSH.

BBL-opleidingen die je kunt volgen bij TSH

Als je een opleiding in de elektrotechniek gevolgd hebt, dan kun je bijvoorbeeld elektromonteur, monteur eerste elektro of installatietechnicus worden. De functie hangt af van het niveau van je opleiding. De BBL-opleidingen die je bij TSH kunt volgen zijn:
– Monteur Elektrotechnische Installaties BBL 2
– Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties BBL3

Meer informatie aanvragen!

Lees HIER hoe Mark zich liet omscholen tot elektromonteur en hoe hij direct na het behalen van zijn diploma een baan kreeg bij één van de grootste Elektra bedrijven uit de regio!

Meer informatie over Werken en Leren elektrotechniek (BBL-trajecten)

Wij verwerken uw gegevens volgens onze privacyverklaring.

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties