Werken en leren in de techniek

Wil jij werken en leren in de techniek? TSH Vakopleidingen biedt verschillende BBL-trajecten aan. Hierbij ga je vier dagen aan het werk en één dag naar school. Je opleidingskosten worden door ons vergoed, je ontvangt salaris, goed gereedschap en je gaat aan de slag bij één van onze partners. Na het behalen van je diploma heb je hierdoor direct uitzicht op een vaste baan.

Werken in de techniek

Werken en leren in de techniek biedt vele voordelen. Wil jij ook aan de slag in de techniek en tegelijkertijd je officiële vakdiploma halen? Dat kan bij TSH Vakopleidingen. Je kunt bij ons Werken & Leren trajecten (ook wel BBL-trajecten genoemd) volgen in de Elektrotechniek, W-installatietechniek, Pijpfittechniek en Lastechniek. In samenwerking met diverse bedrijven leiden wij vakmensen op. Dit doen wij al ruim 35 jaar met succes.

Het werken- & lerentraject bij TSH

Tijdens het opleidingstraject ga je aan de slag bij een technisch bedrijf in jouw regio. Aan onze BBL-trajecten zijn geen studiekosten  verbonden, je ontvangt een goed CAO-loon, je krijgt extra praktijkopleiding bij ons in de VAKSCHOOL, je ontvangt professioneel gereedschap en je hebt ook nog eens uitzicht op een baan.

Wat wil je nog meer? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en lees hieronder wat ons zo uniek maakt.

Plan een kennismakingsgesprek

  • Geen studiekosten
  • Baangarantie
  • Training in eigen praktijkopleidingscentra
  • Goed CAO loon

Dit maakt onze werken en leren trajecten zo uniek

Eigen opleidingscentra

TSH Vakopleidingen is een door het bedrijfsleven opgerichte vakschool en geen uitzendbureau. TSH heeft eigen goed uitgeruste praktijkopleidingscentra. Wij hebben ervaren praktijkopleiders en je krijgt les in kleine groepen. Zo krijg je de persoonlijke aandacht die je verdiend. Dit levert namelijk de beste resultaten op. De TSH docenten zijn specialisten op hun vakgebied en hebben zelf jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Ze weten dan ook wat er leeft in de sector en staan dichtbij de mensen die ze opleiden.

Lees meer

Geen studiekosten

Als je bij TSH een Werken & Leren (BBL) traject volgt betalen wij jouw studiekosten! In de periode dat je bij ons bent verwachten wij inzet en motivatie!

Lees meer

Goed Cao-loon

Tijdens je opleiding bij TSH Vakopleidingen behaal je niet alleen erkende vakdiploma’s, maar je komt ook in dienst bij TSH Vakopleidingen. Natuurlijk met alles wat daarbij hoort, zoals een goed Cao-loon, vakantiedagen en vakantiegeld.

Lees meer
leerling elektromonteur

Baangarantie

Als je bij TSH start met een Werken & Leren opleiding krijg je de eerste weken training in onze praktijkopleidingscentra’s. Tijdens deze periode gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte werkgever. Wij garanderen een leuke baan die bij jouw ambities past.
Wij werken hiervoor samen met door ons geselecteerde bedrijven die door de overheid zijn erkend als leerbedrijf!

Lees meer

Praktijkgericht & Persoonlijk

Bij TSH vakopleidingen bieden wij Werken & Leren trajecten aan in kleine groepen zodat we veel aandacht voor onze cursisten hebben! Iedereen moet zich goed kunnen ontwikkelen. Daarom word je bij TSH begeleid door een coach. De coach biedt je extra begeleiding en helpt je onder andere om zaken goed te organiseren. Ook is de coach jouw aanspreekpunt als je aan het werk bent bij je nieuwe werkgever. Wekelijks is er contact met de coach. Kom je vaardigheid te kort bij je werkgever dan regelt de coach extra training in onze praktijkopleidingscentra!

Lees meer

Extra training

Volg jij bij TSH Vakopleidingen een Werken & Leren traject dan start jij met een training in onze praktijkopleidingscentra. Tijdens deze training leer jij in de praktijk de basisvaardigheden van je vak. Hierdoor kun jij je op je eerste werkdag bij de werkgever al aan de slag. Dit geeft je flinke voorsprong op leerlingen die alleen maar een BBL-opleiding volgen! Naast de extra training voordat je aan het werk gaat organiseren wij ook terugkomdagen! Tijdens deze terugkomdagen bieden wij jouw aanvullende training en begeleiding. Bij het afronden van je Werken & Leren traject krijg jij naast je mbo-diploma ook extra vakgerichte certificaten.

Lees meer

Werken en leren trajecten bij TSH

Je kunt bij ons Werken & Leren trajecten volgend in de Elektrotechniek, W-installatietechniek, Pijpfittechniek en Lastechniek. Lees hieronder wat je per sector kunt verwachten en natuurlijk wat je gaat leren!

Elektrotechniek

Lees meer

W-installatietechniek

Lees meer

Metaalbewerking

Lees meer

Pijpfittechniek

Lees meer

Overtuigd?
Neem contact op

voor een kennismakingsgesprek!

Meer informatie over Werken en leren in de techniek

Wij verwerken uw gegevens volgens onze privacyverklaring.

Neem
contact op

0591 - 66 93 99

Nieuws

5 juni 2024

Verdwijnt de MBO-opleiding pijpfitten? TSH Pijpfitschool biedt een oplossing!

TSH heeft, in samenwerking met verschillende leidingbouwers, de TSH Pijpfitschool opgericht om te waarborgen dat er ook in de toekomst genoeg...

Lees meer

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer
Meer nieuws

Onze referenties