Lassersdatabank

Het verlengen van lascertificaten is ons vak!

Iedere  gekwalificeerde lasser moet elk half jaar een rapportage van onderzoek overleggen.
Onder deze voorwaarde kan na twee jaar, de Lasserkwalificatie wederom voor een periode van twee jaar worden verlengd (EN 9606-1) .TSH Vakopleidingen beheert voor veel lassers de geldigheid van de certificaten.

Deze lassers, of de bedrijven waar deze lassers in dienst zijn krijgen een maand voor het verstrijken van de geldigheid een bericht dat het certificaat verlengt dient te worden
Heeft u zelf NDO rapportage beschikbaar dan kan TSH het certificaat voor u verlengen.
Mist u NDO? Dan kunt u op ons lasopleidingscentrum, waarbij deskundige begeleiding aanwezig is, komen lassen. TSH regelt dan de NDO en de verlenging voor u.

Via de online lassersdatabank van TSH Vakopleidingen kunt u vervolgens  online uw lascertificaten inzien en downloaden.
Daarnaast kan TSH  u adviseren over de geldigheidsgebieden van uw lascertificaten.

Het beheren van de lascertificaten via de lassersdatabank van TSH biedt u de volgende voordelen:

  • 24/7 beschikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw lascertificaten en de status van deze certificaten inzien.
  • Tijdig bericht van verlenging: Altijd op de hoogte zijn wanneer u toe bent aan verlenging? TSH stuurt u één maand van te voren een bericht dat een certificaat toe is aan verlenging.
  • Overzicht van al uw certificaten: Nooit meer op zoek naar dat ene certificaat. Dankzij de Lassersdatabank is het nu mogelijk om al uw certificaten op één plek weg te zetten. Waar ter wereld u ook bent, met een werkende internetverbinding kunt u overal inloggen!
  • Deskundig advies: Wanneer u een vraag heeft of er is iets niet helemaal duidelijk, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met TSH . Wij zijn u graag van dienst.
Impressie Lassersdatabank
Inloggen Lassersdatabank

Wil je meer informatie over EN- ISO-9606 of over LMK? Klik dan op onderstaande links;

EN- ISO-9606
Lasmethode kwalificatie (LMK)

Wit u meer weten? Bel gerust met TSH Vakopleidingen op telefoonnummer 0591-669399 of vraag informatie aan via info@tshvakopleidingen.nl
				

Nieuws

29 december 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 mei 2023

Vacature instructeur Pijpfitten & Druktesten

Ter uitbreiding van de TSH Pijpfitschool in Emmen zijn wij op zoek naar een instructeur Pijpfitten & Druktesten. Wij zoeken iemand...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties