8 april 2019

Informatie avond Elektrotechniek – 29 april

Benieuwd of de elektrotechniek iets voor jou is? Op maandag 29 april helpen we je op weg. Tijdens onze Werken en Leren informatie avond voor de Elektrotechniek leggen we je graag uit hoe het proces in elkaar zit. Je ontdekt hoe je ervoor zorgt dat je volledige opleiding betaald wordt, je aan het werk gaat voor een goed CAO-loon en na je opleiding direct een baan kan krijgen! Lees ook hoe dit proces er bij Mark Boertien aan toe ging. Na zijn opleiding had hij direct en baan en ging hij aan de slag bij één van de grootste Elektra bedrijven uit de regio.

Klik hieronder om je aan te melden voor de informatie avond Elektrotechniek!
Aanmelden! 

‘VIA TSH VOLGDE IK EEN OMSCHOLINGSTRAJECT. NU HEB IK MIJN DIPLOMA EN EEN BAAN ALS ELEKTROMONTEUR!’

Nadat Mark Boertien zijn opleiding Mediatechnologie had afgerond besefte hij dat dit niet het vak is waar hij gelukkig van wordt. ‘Ik heb mij altijd beziggehouden met motoren en gadgets. Vandaar dat ik besloot om de opleiding Mediatechnologie te doen. Ik kwam er al vrij snel achter dat dat niet helemaal bij mij paste en moest dus op zoek naar iets anders’.

In overleg met zijn vriendin besloot hij om een omscholingstraject tot Elektromonteur te volgen. Via internet kwamen ze bij TSH Vakopleidingen terecht.

TSH Vakopleidingen is een bedrijf uit Emmen, die in samenwerking met  diverse installateurs op zoek is naar leerling monteurs. TSH Vakopleidingen biedt deze leerling monteurs een Werk & Leer omscholingstraject aan. TSH beschikt over mooie werkplaatsen waar leerlingen het vak in de praktijk kunnen leren. Zo ook Mark.

‘Ik ben zo blij dat ik hiervoor gekozen heb, omdat ik nu elke dag heel praktijkgericht aan het werk ben. Eerst heb ik een basisopleiding Elektrotechniek moeten volgen in de werkplaats van TSH. Hier leerde ik onder andere kabel en buisinstallaties aan te leggen, een tekening te lezen, het installeren van groepenkasten en meer. Daarna startte ik met niveau 2 opleiding op het Drenthe College. Overdag ging ik aan het werk en 1 of 2 avonden in de week ging ik naar school.  Het mooiste van dit alles was dat ik al vrij snel gedetacheerd werd bij Hummel Elektra. Eén van de grootste Elektra bedrijven uit de regio!

Mark heeft nu zijn diploma Monteur Elektrotechnische Installaties gehaald en dat is niet iets waar Mark het bij wil laten. Hij heeft de smaak nu zo goed te pakken dat hij wil doorgroeien. ‘Doordat Willem, de instructeur voor de elektrotechniek opleidingen, mij eerst mijn gang liet gaan en mij fouten liet maken, leerde ik situaties te herkennen. Hierdoor blijft het vak leuk en wil ik in de toekomst ook leidinggeven aan een team. Om dat te kunnen doen, moet ik nog wel even doorleren. Ik ga nu eerst niveau 3 doen en later misschien nog niveau 4. Dit kan ik doen terwijl ik werk bij Hummel Elektra’.

Werk jij graag met je handen? En wil je een boeiend vak leren in de praktijk? Misschien is het vak van elektromonteur dan wat voor jou! Als je dat goed beheerst gaan wij op zoek naar een installateur waar je vervolgens verder aan het werk gaat. Je bent dan in dienst bij TSH en je wordt verder begeleid door de instructeurs van TSH.

De BBL opleidingen die je bij TSH kunt volgen zijn:
– Monteur Elektrotechnische Installaties BBL 2
– Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties BBL3

Aanmelden informatie avond Elektrotechniek

Terug naar nieuws

Nieuws

5 juni 2024

Verdwijnt de MBO-opleiding pijpfitten? TSH Pijpfitschool biedt een oplossing!

TSH heeft, in samenwerking met verschillende leidingbouwers, de TSH Pijpfitschool opgericht om te waarborgen dat er ook in de toekomst genoeg...

Lees meer

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties