TSH TOP Traject Elektrotechniek

Wil jij je omscholen tot Elektromonteur en vanaf de eerste lesdag salaris ontvangen van Harwig? Solliciteer dan naar het TSH Top Traject Elektrotechniek!

Herken jij je in de volgende situatie?

Je hebt een baan, maar gaat iedere dag met tegenzin naar het werk. Eigenlijk wil jij je wel laten omscholen naar de techniek. Maar je kunt niet zomaar je baan opzeggen en een periode naar school gaan terwijl je geen salaris krijgt. Je vaste kosten gaan immers gewoon door! Dan is het TSH Top Traject Elektrotechniek misschien wat voor jou!

Via het  TSH Top Traject Elektrotechniek wordt je omgeschoold tot Monteur Elektrotechnische Installaties Niveau 2 of 3, na afloop van het traject krijg je een officieel MBO diploma.

Het traject ziet er als volgt uit:

Start van het traject bij TSH Vakopleidingen

Je start met een 6 weken durende praktijktraining Elektrotechniek in de werkplaats van TSH in Emmen. Tijdens deze periode ben je al fulltime in dienst van Harwig en krijg jij salaris conform de Cao Metaal & Techniek. In deze 6 weken leren wij je de basisvaardigheden van het vak zodat je de na deze periode aan het werk kunt bij onze partner Harwig Installatietechniek. Wat ga je leren in de eerste 6 weken? Dat vind je onderaan de pagina.

Vervolg van je Werk &Opleiding bij HARWIG

Na afloop van deze praktijktraining, ga je bij Harwig aan de als Elektromonteur in Opleiding. Je gaat nog 1 dag/ avond naar het Drenthe college voor je BBL opleiding Daarnaast heb je tijdens je BBL opleiding een 10 tal terugkomdagen bij TSH Vakopleidingen. Tijdens deze terugkomdagen volg je verschillende aanvullende modules.

Begeleiding

Om er voor te zorgen dat je gaat slagen voor je opleiding, wordt er door TSH en Harwig een begeleider aangewezen. Deze gaat je begeleiding tijdens je opleidingsperiode binnen TSH en Harwig.

Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor dit traject willen wij graag jouw CV ontvangen.

Kennismakingsgesprek

Zodra wij deze hebben ontvangen nodigen wij jouw uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is een In dit oriënterende gesprek willen we graag met je kennis maken, een indruk krijgen van wie je bent en of je past bij de functie en Harwig. Voor jou is dit eerste  sollicitatiegesprek de gelegenheid om te kijken of het traject en Harwig bij jou passen.

Dagje proefdraaien

Om te kijken of je twee rechterhanden hebt willen we je graag een dag laten proefdraaien bij TSH in de leerlingen werkplaats. Je krijgt dan een korte instructie en gaat dan zelf aan de slag. Op die manier willen we er achter komen of jij de geschikte persoon bent voor de functie. Ook voor jou is dit een belangrijke dag, je komt er namelijk achter of je het werk wel leuk vindt!

Arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn het kennismakingsgesprek en de proefdag goed verlopen? Dan nodigen we je uit voor arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens dit gesprek worden een aantal formele zaken geregeld, zoals het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak en meer.

Wil je voor dit traject in aanmerking komen, stuur dan een email met CV naar Harold Scholing. Via h.scholing@tshvakopleidingen.nl

Kosten

Wordt jij aangenomen voor het TSH Top Traject dan nemen Harwig en TSH de kosten voor jouw omscholing voor haar rekening! We verwachten van jouw dat je enorm je best gaat doen en met veel enthousiasme dit oppakt!

Inhoud basis periode

Het TSH Top Traject is een samenwerking van Harwig Installatietechniek en TSH Vakopleidingen. Je komt in dienst bij Harwig Installatietechniek en krijgt vanaf de eerste schooldag salaris conform de cao M&T.

Solliciteren TSH TOP Traject

Naam
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Nieuws

5 juni 2024

Verdwijnt de MBO-opleiding pijpfitten? TSH Pijpfitschool biedt een oplossing!

TSH heeft, in samenwerking met verschillende leidingbouwers, de TSH Pijpfitschool opgericht om te waarborgen dat er ook in de toekomst genoeg...

Lees meer

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties