Kaderopleidingen lastechniek bij TSH

TSH Vakopleidingen is dé lasopleider van Noord Nederland. Voor lassers die willen doorgroeien verzorgd TSH Vakopleidingen ook verschillende kaderopleidingen waaronder: IWP, IWS, IWT, EWCP en de VTW opleidingen. Vanaf september kun je deze opleiding in je eigen tempo volgen. Je bepaalt dus zelf of je dit in korte tijd wil afronden of er langer over wil doen.

Daarnaast kunt u bij TSH Vakopleidingen terecht voor Lasserskwalificaties en Lasmethodekwalificaties. Voor veel lassers in Nederland beheert TSH in haar online Lassersdatabank de geldigheid van de Lascertificaten.

Kaderopleidingen

Je kunt bij ons verschillende kaderopleidingen volgen in de lastechniek. Klik op één van onderstaande foto’s en lees meer over desbetreffende kaderopleiding.

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties