28 augustus 2020

De installatie branche zoekt leerlingen en zij-instromers!

Door de Corona crisis kunnen leerlingen die een Werken & Leren (BBL) opleiding richting de elektro of installatietechniek willen volgen slecht aan een stage plaats of werkgever komen.

Dit terwijl er de komende jaren veel werk in de sector is.

Ontwikkelingen als de energietransitie, het verduurzamen van woningen en de opmars van online connectiviteit, ‘the internet of things’ maken dat er de komende decennia meer werk is dan we met de huidige hoeveelheid installatieprofessionals aankunnen.

TSH Vakopleidingen organiseert daarom zaterdag 29 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur een OPEN HUIS.

TSH Vakopleidingen uit Emmen leidt in samenwerking met het Drenthe College leerlingen op voor diverse installateurs uit de regio.

TSH  werkt samen met bedrijven als Harwig, de Groot Installatiegroep, Vriend Duurzaam , Niemijer Installatietechniek, Platen Duurzame Technieken, Hummel, Langeland Borgman, etc.

Ook voor mensen die door de Coronacrisis werkloos zijn geworden en zich willen laten omscholen zijn er mogelijkheden in de installatie branche. Zij zijn zaterdag ook van harte welkom!

Voor mensen die zich willen laten omscholen zijn er opleidingstrajecten ontwikkeld die gefinancierd worden door Wij Techniek

Belangstellenden voor de open dag kunnen zaterdag 29 augustus vanaf 10:00 tot 14:00 uur terecht bij TSH Vakopleidingen op de Tweede Bokslootweg 6 in Emmen.

Terug naar nieuws

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties