24 oktober 2022

Kennismakingsdag Kaderopleidingen

Wil jij in de toekomst jezelf verder ontwikkelen als lasser en kennis maken met onze kaderopleidingen? Houd dan donderdag 24 november vrij in je agenda en meld je aan voor onze kennismakingsdag.

.

Deze dag laten we je zien wat onze lasschool zo uniek maakt, laten wij alle mogelijkheden zien die je hebt als lasser om door te groeien en geven we je ook alvast enig inzicht in al onze opleidingen. Deze kennismaking dag duurt van 14:00 tot 17:00 uur bij ons in Emmen (Nijbracht 158), is GRATIS te volgen en er is slechts plek voor 20 enthousiaste lassers. Wil je zeker zijn van je plek? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

Aanmelden kennismakingsdag kaderopleidingen

  • Vragen/opmerkingen
Terug naar nieuws

Nieuws

23 mei 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

10 november 2022

Opfrisdag Visueel Lasinspecteur – woensdag 7 december

Het certificaat visueel lasinspecteur valt onder de zogenaamde persoonscertificatie. Verlenging van het certificaat geschiedt na voltooiing van de eerste geldigheidstermijn van...

Lees meer

Nieuws

26 oktober 2022

Als supervisor is het belangrijk om voldoende kennis over de pijpfittingtechniek te hebben – Lees hier het scholingstraject van Dave

Dave van der Want is 39 jaar oud en komt uit Dordrecht. Hij is al 20 jaar werkzaam in de industrie....

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties