29 april 2019

Meesterlasser worden? Wij helpen je graag een handje mee!

Beste lasser, heb jij onlangs via TSH Vakopleidingen je las diploma op niveau 3 gehaald? Door het behalen van dit diploma heb je bewezen dat je als lasser veel potentie hebt. Maar wist je dat er met dit diploma meer mogelijk is? Je kunt namelijk in combinatie met twee geldige las certificaten toegelaten worden tot de opleiding MEESTERLASSER.

Meesterlasser is niet voor iedereen weggelegd

Deze opleiding is lang niet voor alle lassers weggelegd en voldoet aan de strenge eisen van het International Institute of Welding (IIW) en het NIL. De doelstelling is het opleiden van  lastechnische professionals die belast zijn met het leidinggeven en toezicht houden op de laswerkzaamheden. Denk hierbij aan:

– de lasvoorbereiding
– de lasproceskeuze
– de uitvoering en
– de kwaliteitsbewaking

Omdat jij via TSH vakopleidingen je Niveau 3 opleiding hebt gehaald willen wij jou helpen om Meesterlasser te worden. Dit willen wij doen door jouw een eenmalige aanbieding te doen: TSH betaalt de kosten van de benodigde lascertificaten in het schooljaar 2019-2020 voor jou! (heb je in het verleden al je certificaten via TSH gehaald, dan bieden we je een interessante korting aan)

Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op via 0591-669399 of vul onderstaand formulier in!

Meesterlasser actie!

Praktijk- en Excursiedagen

Tijdens de opleiding Meesterlasser zijn er ook excursies en praktijkdagen. TSH Vakopleidingen organiseert dinsdag 28 mei een demonstratie Thermiet lassen voor onze IWP, IWS en IWT klassen. Je bent dan van harte welkom om ook te komen! Vanaf 10.00 uur tot circa 12.00 kun je bij TSH langskomen, ook kun je dan het lesmateriaal van de opleiding Meesterlasser inzien en kun je kennis maken met één van de docenten. Wil je hier gebruik van maken stuur dan een email naar info@tshvakopleidingen.nl

Meer Lasopleidingen

Naast onze cursus voor meesterlasser geven wij ook andere lasopleidingen en -cursussen. Bekijk hier al onze opleidingen.

Terug naar nieuws

Nieuws

4 september 2019

TSH Welding Days

Lassen is het mooiste vak ter wereld! Om te laten zien en te ervaren hoe mooi ons beroep is, organiseren wij...

Lees meer

Nieuws

23 augustus 2019

Gratis Lascertificaat!

Cursisten die bij TSH een NIL niveau 3 opleiding volgen, krijgen bij het afronden van hun opleiding een gratis EN ISO...

Lees meer

Nieuws

1 mei 2017

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektrotechniek en Lastechniek.

Lees meer

Onze referenties