6 september 2022

Mooie resultaten NIL-kaderopleidingen 2021/2022

Zo vlak voordat het nieuwe semester begint, blikken wij terug op een zeer geslaagd semester. Deze week gaan er weer veel certificaten en diploma’s op de post en we kijken uit naar een nog beter nieuw semester. We gingen in gesprek met directeur Harold Scholing en die zei hier het volgende over.

‘Het is mooi om zoveel vakmannen blij te maken met hun diploma. Dit jaar merkten wij dat na de corona, onze cursisten nog meer gedreven waren. Ze hadden frisse en nieuwe energie en dit is te merken in de resultaten.’ Ook dit semester zijn er weer vele aanmeldingen. We draaien op dit moment overuren, maar kijken er naar uit om over een aantal weken weer te starten’ eindigt directeur Harold Scholing zijn verhaal.

Wil jij je ook nog snel aanmelden voor een NIL-kaderopleiding? Wees er dan snel bij. De eerste kaderopleidingen starten alweer vanaf maandag 22 september. Bekijk hieronder welke opleidingen nog te volgen zijn.

Terug naar nieuws

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties