6 september 2022

Mooie resultaten NIL-kaderopleidingen 2021/2022

Zo vlak voordat het nieuwe semester begint, blikken wij terug op een zeer geslaagd semester. Deze week gaan er weer veel certificaten en diploma’s op de post en we kijken uit naar een nog beter nieuw semester. We gingen in gesprek met directeur Harold Scholing en die zei hier het volgende over.

‘Het is mooi om zoveel vakmannen blij te maken met hun diploma. Dit jaar merkten wij dat na de corona, onze cursisten nog meer gedreven waren. Ze hadden frisse en nieuwe energie en dit is te merken in de resultaten.’ Ook dit semester zijn er weer vele aanmeldingen. ‘Dit komt enerzijds door het STAP-budget en anderzijds doordat alles weer ‘normaal’ geopend is. We draaien op dit moment overuren, maar kijken er naar uit om over een aantal weken weer te starten’ eindigt directeur Harold Scholing zijn verhaal.

Wil jij je ook nog snel aanmelden voor een NIL-kaderopleiding? Wees er dan snel bij. De eerste kaderopleidingen starten alweer vanaf maandag 22 september. Bekijk hieronder welke opleidingen nog te volgen zijn.

Terug naar nieuws

Nieuws

23 mei 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

6 september 2022

Mooie resultaten NIL-kaderopleidingen 2021/2022

Zo vlak voordat het nieuwe semester begint, blikken wij terug op een zeer geslaagd semester. Deze week gaan er weer veel...

Lees meer

Nieuws

1 september 2022

Open dag TSH Vakopleidingen samen met bedrijven van Techniekplein Emmen

Donderdag 8 september organiseren wij een open dag met verschillende workshops en demonstraties! Dit jaar niet op onze locatie aan de...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties