3 maart 2021

Nieuwe vestiging in de Botlek.

TSH Vakopleidingen uit Emmen leidt al jaren elektromonteurs, installateurs en lassers op en  gaat per 15 maart een nieuwe vestiging openen in de Botlek.

Vanuit de nieuwe vestiging van TSH in Zuid West Nederland  gaat TSH opleidingen richting de industriële werktuigbouw zoals  Pijpfitten, P& ID lezen, druktest training etc. aanbieden.

Daarnaast gaan de lasinspecteurs van TSH lascertificering  aanbieden in de Botlek.

Met de uitbreiding van haar opleidingen aanbod richting de Pijpfit techniek, hoopt TSH haar industriële klanten nog beter te kunnen bedienen.

“ Als jaren lang leiden wij lassers op en verzorgen we hun lascertificering . De afgelopen jaren kregen we ook regelmatig de vraag of we ook pijpfitters kunnen opleiden. Via de reguliere opleidingen komen deze vakmensen niet meer van school, daarnaast speelt er een vergrijzingsproblematiek in de sector. TSH Vakopleidingen wil er voor zorgen dat er weer vakmannen als pijpfitter worden opgeleid, dit gaan we doen vanuit onze vestiging in Emmen en onze nieuwe vestiging in de Botlek”  aldus Harold Scholing, directeur van TSH Vakopleidingen.

Terug naar nieuws

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties