14 augustus 2020

Waarom naar TSH voor een lasopleiding of lascertificering?

TSH Vakopleidingen geeft al 35 jaar opleidingen aan vakmensen in de TECHNIEK.
Dit kun je als bedrijf alleen maar zolang volhouden als je weet wat er speelt in het vakgebied , luistert naar je klanten en constant een goede kwaliteit levert.  Lesgeven in de LASTECHNIEK is een vak, ons vak!

KUNDIGE INSTRUCTEURS
Onze instructeurs komen uit het vak zelf, de meesten hebben jarenlang zelf als lasser gewerkt en via opleidingen in de LASTECHNIEK zich opgewerkt tot instructeur. Daarnaast maken wij gebruik van een vast team van specialistische instructeurs. Mannen en vrouwen (!) die  werkzaam zijn in een specifiek vakgebied en aantal lessen per jaar bij TSH verzorgen over hun dagelijkse werk. Vakmannen uit de praktijk verzorgen dus de theorielessen! Ook hebben een aantal van onze instructeurs een “onderwijs bevoegdheid”  zodat we ook didactisch onze opleidingen goed kunnen uitvoeren.

BETROKKEN & BEVLOGEN
Ervaring , didactiek en kennis is allemaal belangrijk. Maar een goede instructeur moet ook Betrokken bij zijn cursisten en bevlogen in zijn vak zijn.
Betrokken instructeurs gaan kijken wat de beste methodiek is om kennis over te dragen op een cursist. Regelmatig zien wij een cursist even 1 op 1 gaan zitten met een instructeur voor een les. Dit kan bijvoorbeeld omdat de cursist een les heeft gemist door werkverplichtingen en even extra uitleg nodig heeft. Als de cursist laat zien dat hij er voor gaat, dan doen wij dat ook!  

Een goede instructeur is bevlogen in zijn vak. Alleen dan kan hij/zij kennis vergaren die hij kan over brengen! Instructeurs van TSH zijn bevlogen in de lastechniek, zij willen er alles over weten of het nu over een lasnorm, lasapparaat of lasnaadvorm gaat!

KLEINE GROEPEN
Bij TSH Vakopleidingen krijgt u les in kleine groepen, in onze theorie en praktijk klassen is de gemiddelde  groepsgrootte 10 cursisten. Hierdoor is er ruimte om vragen te stellen of het voeren van discussies.

GOED UITGERUSTE WERKPLAATSEN
TSH Vakopleidingen beschikt over twee goed uitgeruste werkplaatsen met ruime boxen waarin de cursist kan werken met goede en recente apparatuur.

BETROKKEN ORGANISATIE
Als een cursist start bij TSH Vakopleidingen zorgen wij ervoor dat de eerste les zijn /haar  rooster, veiligheidsinstructie, lesmap en andere materialen klaar liggen! Mist hij/zij  door omstandigheden een keer een praktijkles, dan kan hij/zij bellen en de les op een ander moment inhalen.

Maar ook als uw vaste contactpersoon een keer niet aanwezig is, zorgen wij ervoor dat u geholpen wordt. Neem nu Lascertificering, bij TSH werken verschillende instructeurs die als NOBO mogen optreden en u goed kunnen adviseren over het meest passende certificaat. Is uw contactpersonen niet bereikbaar dan kan een collega u helpen.

Onze binnendienst kan u 5 dagen per week vertellen over de geldigheid van uw certificaten, deze kunt u zelf ook 24/7 inzien in de online TSH lassersdatbank.com.

Als u met ons belt, krijgt u geen keuzemenu maar één van ons medewerkers aan de telefoon die u verder helpt!

Terug naar nieuws

Nieuws

5 juni 2024

Verdwijnt de MBO-opleiding pijpfitten? TSH Pijpfitschool biedt een oplossing!

TSH heeft, in samenwerking met verschillende leidingbouwers, de TSH Pijpfitschool opgericht om te waarborgen dat er ook in de toekomst genoeg...

Lees meer

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties