15 augustus 2020

Workshop Lascoördinator (samen met NIL)

Binnen de lastechniek worden diverse normen gehanteerd om onder andere de kwaliteit en de veiligheid van het laswerk te waarborgen. Voor een schuur worden bijvoorbeeld andere lasnormen gehanteerd dan voor een stadion. Het is aan de lascoördinator om erop toe te zien dat de werkzaamheden conform de gestelde normen plaatsvinden.

De lascoördinator heeft een grote verantwoordelijk en speelt een hele belangrijke rol binnen bedrijven. Zo ziet hij erop toe dat alle lassers die aan het werk zijn gecertificeerd worden en/of blijven, en denkt hij mee over de processen die binnen de laswerkzaamheden verbeterd kunnen worden. Daarnaast is hij vaak verantwoordelijk voor de inkoop en fungeert hij als aanspreekpunt voor de rest van de organisatie.

Workshop lascoördinator EWCP-B

Op 10 september gaan wij samen met het Nederland Las Instituut (NIL) een workshops geven over de lascoordinator. De deelname hieraan is uiteraard gratis! Om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen voor deze workshop, zal deze workshop aan het eind van de middag gegeven worden. Hierdoor kun je overdag aan het werk en aan het eind van de middag meedoen aan de workshop. De exacte tijden laten wij z.s.m. weten. Tijdens deze workshop besteden wij aandacht aan de verschillende aspecten van lastechniek.

Klik op onderstaande knop om alvast meer te lezen over de opleiding EWCP-B

Lees meer

Beperkt aantal aanmeldingen mogelijk

Na deze workshop weet je verschillen te herkennen en heb je een goed beeld wat de opleiding EWCP-B precies inhoudt. Wil jij meedoen aan deze workshop? Meld je dan hieronder aan. Er is slechts plek voor 12 enthousiaste lassers!*

*Blijf je gerust aanmelden. Bij veel belangstelling zijn we bereid deze workshop meerdere malen te gaan organiseren in groepen van maximaal 12 personen.

Workshop lascoördinator EWCP-B

Terug naar nieuws

Nieuws

29 december 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 mei 2023

Vacature instructeur Pijpfitten & Druktesten

Ter uitbreiding van de TSH Pijpfitschool in Emmen zijn wij op zoek naar een instructeur Pijpfitten & Druktesten. Wij zoeken iemand...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties