21 januari 2020

Workshop ‘Lassen voor VMBO-docenten’ – Haal het beste uit jezelf en je leerlingen

Ben of ken jij docent Techniek op het VMBO en is het alweer even geleden dat jij zelf hebt gelast? Wil jij je kennis opfrissen en het beste uit jezelf en je leerlingen halen? Meld je aan voor deze workshop op 16 februari ‘Lassen voor VMBO-en praktijkschooldocenten’ die wij samen met het NIL organiseren.

Tijdens deze workshop krijg je als docent meer inzicht en vaardigheid in de praktische kant van het lassen en hoe je dit overdraagt op de leerlingen. Per gekozen lasproces (MAG, TIG, BMBE) ga je zelf aan de slag met intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht.

Je gaat veel één op één aan de slag, in in de lasbox met het lasproces naar keuze (MAG, TIG of BMBE). Wij zorgen voor de beste lasexperts vanuit het NIL en van TSH  met zeer ruime ervaring in het lesgeven. Je mag ons alles vragen en wij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk geven we een aantal ‘best practices’ bij examenwerkstukken mee, o.a.:

• Criteria en valkuilen
• Lasvolgorde en lasrichting
• Draad/elektrode keuze
• Vooropeningen
• Instellingen
• Onderhoud en voorkomen van storingen
• Tips & Meer over deze workshops leest u onderaan deze email

Specificaties

Voorkennis: Ja, enige kennis van lassen
Werkvorm: training
Scholingsveld: praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk: Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad: Ja

Locatie

Emmen (7821 CE) – TSH Vakopleidingen – Eén dag op 16 februari 2021 van 08:00 uur tot 16:30 uur inclusief pauze en lunch.

Prijs

€110,- p.p.

Opmerkingen

Zelf meenemen: uw lashelm, beschermende kleding, werkschoenen, lashandschoenen. De training wordt gegeven volledig conform de RIVM richtlijnen. 

Workshop Lassen voor VMBO-docenten

Terug naar nieuws

Nieuws

29 december 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 mei 2023

Vacature instructeur Pijpfitten & Druktesten

Ter uitbreiding van de TSH Pijpfitschool in Emmen zijn wij op zoek naar een instructeur Pijpfitten & Druktesten. Wij zoeken iemand...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties