19 mei 2022

Workshops Lassen voor VMBO- en Praktijkschooldocenten

TSH Vakopleidingen en het NIL organiseren 28 juni en 28 september een workshop lassen voor VMBO- en Praktijkschooldocenten. De workshops worden georganiseerd in samenwerking met Bijscholing VMBO en Platform PIE.

Meerdere workshops volgen

Tijdens deze dagen kunnen docenten zich inschrijven om meerdere workshops te volgen. Je kunt dan gaan voor verdieping (verder oefenen op een bepaald lasproces) of verbreding (ander lasproces). We kijken goed naar wat jij wilt leren, welke vragen je hebt en wat jij nodig hebt om verder te komen met het lassen en met het lesgeven in lassen.

Iedereen is welkom

Ook als je al meer ervaring hebt en langer lesgeeft in het lassen ben je van harte welkom. Er valt altijd iets te leren in dit mooie vak. En het is ook een mooie gelegenheid om met docenten van andere scholen kennis te delen en van gedachten te wisselen.

Docenten van andere type scholen (niet verbonden aan een VMBO- of praktijkschool) zijn ook van harte welkom op deze workshop, echter voor hen wordt deze workshop niet gesubsidieerd.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor deze workshopdag(en) kan via de website van Bijscholing VMBO. Neem contact op met TSH voor de mogelijkheden en kosten.

Voor meer informatie kijk op Bijscholing VMBO | Aanbod voor de nieuwe profielen

Terug naar nieuws

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties