Omscholen in de Techniek. BBL trajecten

Wil jij jezelf omscholen in de techniek? Wil jij bijvoorbeeld werken en leren in de las-, elektro en/of installatietechniek? Wij bieden Leerwerkplekken (BBL) aan in de technische sector. Wil jij aan de slag in de techniek en tegelijkertijd je vakdiploma halen? Dat kan bij TSH Vakopleidingen. Dé vak opleider van Noord-Nederland.

OMSCHOLEN IN DE TECHNIEK

Werk jij graag met je handen? En wil je een boeiend vak leren in de praktijk? Wij scholen je om tot lasser, elektro- of installatiemonteur via trainingen in onze werkplaatsen en/of een BBL-opleiding.  In samenwerking met het Drenthe College en diverse bedrijven leiden wij vakmensen op. Tijdens de BBL-opleiding ga je direct bezig in de praktijk bij een technisch bedrijf in de regio. Je werkt vier dagen in de week bij een bedrijf of bij ons in de werkplaats. De vijfde dag ga je naar het Drenthe College voor de theorielessen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan kun je 5 dagen per week werken en de theorielessen volg je dan in de avonduren.

Meer informatie aanvragen

BBL-OPLEIDING MET BAANGARANTIE

De eerste periode van je opleiding krijg je veel praktijktraining in onze werkplaats. Wij leren je de basisvaardigheden van het vak. Als je dat goed beheerst gaat TSH op zoek naar een geschikt bedrijf waar je vervolgens verder aan het werk gaat. Je bent dan in dienst bij TSH en je wordt verder begeleid door de instructeurs van TSH.

BBL-OPLEIDINGEN DIE JE KUNT VOLGEN BIJ TSH

De BBL-opleidingen die je bij TSH kunt volgen zijn. Klik op de link om meer te lezen over deze trajecten.

Meer weten over een onze BBL trajecten?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Omscholen in de Techniek

Nieuws

29 december 2022

€ 1000,- SUBSIDIE MET HET STAP-BUDGET

Vanaf 2 mei kun je tot €1000,- STAP-Budget subsidie ontvangen voor het volgen van een opleiding of cursus naar keuze bij TSH Vakopleidingen.

Lees meer

Nieuws

10 mei 2023

Vacature instructeur Pijpfitten & Druktesten

Ter uitbreiding van de TSH Pijpfitschool in Emmen zijn wij op zoek naar een instructeur Pijpfitten & Druktesten. Wij zoeken iemand...

Lees meer
Open Dag Wij Techniek - TSH Vakopleidingen

Nieuws

6 mei 2023

Open Dag Wij Techniek – 8 juni

Als VMBO of MBO student is het soms erg lastig om een vervolgopleiding te kiezen. Kies ik voor verzorging? Past ICT...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties