Omscholen in de Techniek. BBL trajecten

Wil jij jezelf omscholen in de techniek? Wil jij bijvoorbeeld werken en leren in de las-, elektro en/of installatietechniek? Wij bieden Leerwerkplekken (BBL) aan in de technische sector. Wil jij aan de slag in de techniek en tegelijkertijd je vakdiploma halen? Dat kan bij TSH Vakopleidingen. Dé vak opleider van Noord-Nederland.

OMSCHOLEN IN DE TECHNIEK

Werk jij graag met je handen? En wil je een boeiend vak leren in de praktijk? Wij scholen je om tot lasser, elektro- of installatiemonteur via trainingen in onze werkplaatsen en/of een BBL-opleiding.  In samenwerking met het Drenthe College en diverse bedrijven leiden wij vakmensen op. Tijdens de BBL-opleiding ga je direct bezig in de praktijk bij een technisch bedrijf in de regio. Je werkt vier dagen in de week bij een bedrijf of bij ons in de werkplaats. De vijfde dag ga je naar het Drenthe College voor de theorielessen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan kun je 5 dagen per week werken en de theorielessen volg je dan in de avonduren.

Meer informatie aanvragen

BBL-OPLEIDING MET BAANGARANTIE

De eerste periode van je opleiding krijg je veel praktijktraining in onze werkplaats. Wij leren je de basisvaardigheden van het vak. Als je dat goed beheerst gaat TSH op zoek naar een geschikt bedrijf waar je vervolgens verder aan het werk gaat. Je bent dan in dienst bij TSH en je wordt verder begeleid door de instructeurs van TSH.

BBL-OPLEIDINGEN DIE JE KUNT VOLGEN BIJ TSH

De BBL-opleidingen die je bij TSH kunt volgen zijn. Klik op de link om meer te lezen over deze trajecten.

Meer weten over een onze BBL trajecten?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Omscholen in de Techniek

Nieuws

10 november 2023

Persoonscertificatie op basis van de NEN-EN ISO-IEC 17024

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsoefenaar (het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding) inzichtelijk wordt gemaakt....

Lees meer

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties