Gezocht! Lassers/ werkvoorbereiders/ engineers lastechniek die voor de top gaan!

In september start TSH Vakopleidingen in Emmen weer met de opleiding  IWT (International Welding Technogist).  Lijkt het u wat om in de toekomst leiding te kunnen geven bij de voorbereiding, uitvoering en controle van lastechnische werken? Dan raden wij  u deze opleiding zeker aan.

De Hoofdvakken zijn:

  • Lasprocessen;  niet alleen de standaard processen worden behandeld maar ook de bijzondere processen als thermietlassen en wrijvingslassen
  • Materialen en hun gedrag bij het lassen;  nagenoeg alle materialen uit de praktijk worden behandeld!
  • Constructie & Ontwerp; sterkteleer, ontwerpen van lasnaadvormen, breukmechanica, etc.
  • Fabricage & Toepassingen; kwaliteitsborging, werkplaatsinrichting, VGM, Lasonvolkomenheden, etc.

De opleiding IWT is een pittige maar ook geweldige opleiding, als je toe bent aan de volgende stap in je loopbaan! De instroom eis is MTS Werktuigbouw of vergelijkbaar. Heb je die niet, dan kunnen we een schakelcursus aanbieden.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:International Welding Technologist (IWT) 

Tijdens de opleiding worden er praktijkdagen georganiseerd. Tijdens een praktijkdag wordt de theorie in de praktijk aangetoond! Op de foto ziet u een onlangs gegeven demonstratie Thermietlassen.

Zo organiseren wij meerdere praktijkdagen zie onderstaande video’s  van de demonstratie van Strukton en een Excursie naar Linde Gas.

Doordat cursisten bij verschillende bedrijven werken,  kunnen onderwerpen die voor de ene cursist nieuw zijn, voor een andere cursist dagelijkse kost zijn. Hierdoor wordt er onderling ook veel kennis en kunde uit gewisseld. Op de foto ziet u een cursist die een demonstratie STT lassen verzorgd.

 

Wil je meer weten over deze opleiding? Of wil je de boeken eens inzien onder het genot van kop koffie? Kom langs bij TSH Vakopleidingen.

 

Nieuws

5 juni 2023

Ophef ISO 17024

Er is veel ophef ontstaan over de eisen vanuit de European Corporation for Accreditation via document EA-2/17-M, waarin vermeld staat, dat...

Lees meer

Nieuws

10 mei 2023

Vacature instructeur Pijpfitten & Druktesten

Ter uitbreiding van de TSH Pijpfitschool in Emmen zijn wij op zoek naar een instructeur Pijpfitten & Druktesten. Wij zoeken iemand...

Lees meer

Nieuws

10 april 2021

Welke opleiding past het beste bij mij?

Bij TSH Vakopleidingen zijn veel opleidingen mogelijk in de Elektro en Installatietechniek , Lastechniek en Pijpfitten.

Lees meer

Onze referenties